Hej med dig!

Vil du gerne høre mere om de muligheder Feriehusmessen giver? Eller har du nogle spørgsmål vedr. messen, så tag endelig kontakt allerede i dag. Vi sidder klar ved telefonen.

... men hvem er vi? Du kan hilse på Team Feriehusmessen lige herunder...

Lars Søndergaard

Messechef

Lars har mere end 20 års erfaring indenfor messebranchen. Både udstillere og besøgende er derfor i trygge hænder med ham ved roret. Lars er med under hele processen, og kender alle kroge af messen - lige fra placering af udstillere til menuen i restauranterne. Tag endelig fat i ham, hvis du har nogle spændende nyheder, du synes messen kunne få gavn af.

Direkte: +45 4035 6742

Send en mail: ls@slet-dette.messec.dk

Edel Clausen

Salgschef

Edel er MESSE C’s salgschef og har mange års erfaring med at være kundernes sparrings- og samarbejdspartner. Hun er garant for at guide vores udstillere til de rette løsninger, og hjælper altid med at se nye muligheder. Tag fat i Edel og hør meget mere.

Direkte: +45 6020 0506

Mail: ec@slet-dette.messec.dk 

Dorthe Lauritsen

Projektkoordinator

Hils på Dorthe. Hun har været trofast MESSE C'er i mere end 25 år. Dorthe er hende, der sørger for, at du som udstiller bliver klædt godt på til at deltage på messen. Hun sørger for at både udstillere og besøgende får de bedste vilkår, og sætter altid kundernes behov i første række.

Direkte: +45 2777 0033

Send en mail: dl@slet-dette.messec.dk