Hej med dig!

Vil du gerne høre mere om de muligheder FeriehusMessen giver? Eller har du nogle spørgsmål vedr. messen, så tag endelig kontakt allerede i dag. Vi sidder klar ved telefonen.

... men hvem er vi? Du kan hilse på Team FeriehusMessen lige herunder...

Charlotte Buus

Projektleder

Som projektleder er Charlotte ansvarlig for, at udstillere og besøgende får det optimale udbytte. Hun trækker på hele det erfarne team i MESSE C, sådan at salg, markedsføring, teknisk afvikling, forplejning med videre fungerer til alles tilfredshed – og lidt til. Tøv ikke med at kontakte Charlotte, hvis du har spørgsmål, forslag, kommentarer - eller spændende nyheder, som vi må bruge i eksponeringen af messen.

Direkte: +45 2777 0046

Mail: cbu@slet-dette.messec.dk

Jannie Møller

Salgskonsulent

Hvis du er udstiller, kommer du med garanti til at tale med Jannie. Hun glæder sig til at få dig i røret, og fortælle dig om FeriehusMessens spændende univers. Ønsker du at booke en stand, så ring til Jannie - hun sidder klar ved telefonen.

Direkte: +45 2159 0006

Send en mail: jm@slet-dette.messec.dk

Dorthe Lauritsen

Projektkoordinator

Hils på Dorthe. Hun har været trofast MESSE C'er i mere end 30 år. Dorthe er hende, der sørger for, at du som udstiller bliver klædt godt på til at deltage på messen. Hun sørger for at både udstillere og besøgende får de bedste vilkår, og sætter altid kundernes behov i første række.

Direkte: +45 2777 0033

Send en mail: dl@slet-dette.messec.dk