Hej med dig!

Vil du gerne høre mere om de muligheder Feriehusmessen tilbyder? Eller har du nogle spørgsmål vedr. messen, så tag endelig kontakt allerede i dag. Vi sidder klar ved telefonen.

... men hvem er vi? Du kan hilse på Team Feriehusmessen lige herunder...

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en stand - KLIK HER 

Line Skipper Marx

Projektleder

Som projektleder er Line ansvarlig for, at udstillere og besøgende får det optimale udbytte. Hun trækker på hele det erfarne team i MESSE C, sådan at salg, markedsføring, teknisk afvikling, forplejning m.m. fungerer til alles tilfredshed – og lidt til. Tøv ikke med at kontakte Line, hvis du har spørgsmål, forslag, kommentarer - eller spændende nyheder, som vi må bruge i markedsføringen af messen.

Direkte: +45 2777 0054

Mail: lm@messec.dk

Kenneth Mølgaard Nielsen

Salgskonsulent

Hvis du er udstiller, kommer du muligvis til at tale med Kenneth. Han glæder sig til at få dig i røret, og fortælle dig om Feriehusmessens spændende univers. Ønsker du at booke en stand, så ring til Kenneth, som sidder klar ved telefonen.

Direkte: +45 2777 0048

Send en mail: kn@messec.dk

Helle Dyg Nielsen

Salgskonsulent

Hvis du er udstiller, kan du sagtens have snakket med Helle. Hun er hende den søde, du har fået i røret, og som har fortalt dig om Feriehusmessens spændende univers. Du kan booke en stand ved at ringe til Helle, som sidder klar ved telefonen.

Direkte: +45 2148 0321

Send en mail: hdn@messec.dk

Nicolai Fast

Projektkoordinator

Hils på Nicolai. Nicolai er ham, der sørger for, at du som udstiller bliver klædt godt på til at deltage på messen. Han sørger for at både udstillere og besøgende får de bedste vilkår, og sætter altid kundernes behov i første række.

Direkte: +45 2777 0034

Send en mail: nf@slet-dette.messec.dk