Nyheder


Her kan du følge med i det seneste nye om Feriehusmessen. Der vil løbende blive lavet pressemeddelelser, som bl.a. fortæller om de nyeste udstillere.

Vi glæder os til at præsentere spændende nye tiltag, udstillere med masser af interessante foredrag og meget mere.

MESSE C Fredericia har valgt at udskyde Feriehusmessen. Messen, som arrangeres i samarbejde med Feriehusudlejernes Brancheforening, vil finde sted i weekenden den 15.-26. april 2023, oplyser Charlotte Buus, projektleder i MESSE C.


Til september 2021 er der messe i Fredericia for feriehusbranchen, som i 2020 er gået fra katastrofe til kanon

Læs mere her

Designer og stylist Søren Vester fra ”I hus til halsen” gæster Feriehusmessen i Fredericia med inspiration til indretning af et hyggeligt og personligt sommerhus.

Læs mere her

Feriehusmessen blev så godt modtaget i 2019 af både udstillere og besøgende, at succesen gentages i 2021 – nærmere bestemt den 24.-25. april.

- Det er vores klare ambition, at anden udgave af Feriehusmessen bliver endnu større og endnu bedre på alle områder. Det er altid en vanskelig øvelse at søsætte en helt ny messe - men efter premiere-udgaven har vi høstet en lang række erfaringer og evalueringer, så vi mere præcist ved, hvilken retning vi skal gå i 2021, konstaterer Charlotte Buus, projektleder i MESSE C.

Hun tilføjer, at arrangørerne senere kan løfte sløret for nogle spændende nye samarbejdsaftaler, som også vil bidrage til at styrke oplevelsen for de besøgende.

Læs hele nyheden her

God debut for Feriehusmessen

Søndag klokken 17 sluttede den første udgave af ”Feriehusmessen” i MESSE C Fredericia, og både udstillere og arrangører kunne se tilbage på to gode dage.
"- Vi har fået rigtig gode tilbagemeldinger fra både udstillere og besøgende. Det er altid en både spændende og udfordrende proces at løbe en helt ny messe i gang, og vi er meget tilfredse med premieren. Nu har vi en stærk platform, som vi kan bruge til at bygge ovenpå og udvikle messen de kommende år", konstaterer messechef Lars Søndergaard, MESSE C.

Læs mere her