Nyheder


Her kan du følge med i det seneste nye om Feriehusmessen. Der vil løbende blive lavet pressemeddelelser, som bl.a. fortæller om de nyeste udstillere.

Vi glæder os til at præsentere spændende nye tiltag, udstillere med masser af interessante foredrag og meget mere. Du kan få vores nyhedsbrev ved at tilmelde dig her til højre.

Feriehusmessen tager for alvor form

Messen er for alvor ved at tage form, og vi er nu tæt på at være i mål med antallet af udstillere, som kan give et 360 graders indblik i feriehusområdets mange muligheder, økonomisk såvel som rekreativt.

Derudover er messens sceneprogram også ved at være på plads. Der bliver rig mulighed for at få indblik i ferieboligens æstetiske og økonomiske muligheder - og så kommer livsstilsekspert Christian Grau og fortæller om feriehuset som livsstil.
Læs mere her  

Brancheforening i samarbejde om Feriehusmessen 2019

 

Til september har MESSE C Fredericia premiere på ”Feriehusmessen”, som bliver Danmarks nye forum for nuværende og potentielle ejere af ferieboliger i Danmark og udlandet. I MESSE C samles alle branchens aktører og tilbyder de besøgende et 360 graders indblik på feriehusområdet, med et ekstra fokus på udlejningspotentialet.

Messen bakkes op af Feriehusudlejernes Brancheforening, som netop har indgået en samarbejdsaftale med arrangørerne.

Læs mere her.

Nyhed hos MESSE C: Feriehusmessen 2019

Udlejningen af ferieboliger boomer – ny messe i Fredericia samler i efteråret 2019 alle branchens aktører. I september næste år har MESSE C Fredericia premiere på ”Feriehusmessen 2019”, Danmarks første samlede forum for hele branchen.

Læs mere her.