Nyheder


Læs nogle af de spændende nyheder fra årets messe nedenfor...

Feriehusmessen 2023 - Et tilbageblik fra 4 udstillere…


På Feriehusmessen i MESSE C d. 15.-16. april kunne gæsterne gå på opdagelse blandt en række firmaer, der alle har en relation til ferieboliger/sommerhuse. Få et indblik i nogle af udstillernes oplevelser her.

Læs mere

Eksperternes gode råd til sommerhuset - Pippi og naturen flytter ind 

Sommerhuset skal opfylde andre behov end hjemmet – og det gælder også i indretningen. Få gode råd af Camilla Kjems og Arkitekterne fra Spant Studio.

Læs mere her

Sommerhus-tips fra Kaspar og Lambang, der vandt ”Sommerdrømme”

Få inspiration fra vinderparret i 2021, Kaspar og Lambang Arianto samt mød Skanlux.
der er hovedsponsor på det populære TV 2-program "Sommerdrømme"

Læs mere her

Kickstart dine sommerdrømme?

Få inspiration til dit sommerhus og ferieliv, når livsstilsekspert og dommer i TV2-programmet “Sommerdrømme”, Camilla Kjems

Læs mere her

Spirer dine sommerhusdrømmen?

Spændende nyhed til vores besøgende. Feriehusmessen og Byggecentrum går sammen om at skabe en helhedsoplevelse på feriehusmarkedet.

Læs mere her

Mød de første udstillere

Vi løfter sløret for de første spændende udstillere til den anden udgave af Feriehusmessen. Glæd dig til nye produkter, faglige snakke og få helt styr på den danske feriehusbranche. Mød de første fem navne her.

Læs om dem her

De danske feriehuse slår nye rekorder

Feriehusudlejningen i Danmark har allerede i oktober slået sidste års rekorder - Forud for næste års messe, efterspørges nye feriehuse til udlejning og større fokus på energioptimering i branchen. Dansk Erhverv og Feriehusudlejernes Brancheforening har adresseret det her.  

Læs pressemeddelelsen her

Feriehusmessen vender tilbage i endnu stærkere udgave

Feriehusudlejningen i Danmark buldrer fortsat afsted - til foråret mødes en bred vifte af udstillere og mange af landets 200.000 sommerhusejere på messe i Fredericia.

Læs mere om Feriehusmessen 2023 her