Nyheder


Her kan du følge med i det seneste nye om Feriehusmessen. Der vil løbende blive lavet pressemeddelelser, som bl.a. fortæller om de nyeste udstillere.

Vi glæder os til at præsentere spændende nye tiltag, udstillere med masser af interessante foredrag og meget mere. Du kan få vores nyhedsbrev ved at tilmelde dig her til højre.

I april 2021 er der messe i Fredericia for feriehusbranchen, som i 2020 er gået fra katastrofe til kanon

Læs mere her

Affødt af situationen omkring Corona/Covid-19 har MESSE C i samarbejde med branchen fundet en ny termin for Feriehusmessen, som skulle afvikles i september

Læs mere her

Designer og stylist Søren Vester fra ”I hus til halsen” gæster Feriehusmessen i Fredericia med inspiration til indretning af et hyggeligt og personligt sommerhus.

Læs mere her

Feriehusmessen blev så godt modtaget i 2019 af både udstillere og besøgende, at succesen gentages i 2020 – nærmere bestemt den 12.-13. september.

- Det er vores klare ambition, at anden udgave af Feriehusmessen bliver endnu større og endnu bedre på alle områder. Det er altid en vanskelig øvelse at søsætte en helt ny messe - men efter premiere-udgaven har vi høstet en lang række erfaringer og evalueringer, så vi mere præcist ved, hvilken retning vi skal gå i 2020, konstaterer Charlotte Buus, projektleder i MESSE C.

Hun tilføjer, at arrangørerne senere kan løfte sløret for nogle spændende nye samarbejdsaftaler, som også vil bidrage til at styrke oplevelsen for de besøgende.

Læs hele nyheden her

God debut for Feriehusmessen

Søndag klokken 17 sluttede den første udgave af ”Feriehusmessen” i MESSE C Fredericia, og både udstillere og arrangører kunne se tilbage på to gode dage.
"- Vi har fået rigtig gode tilbagemeldinger fra både udstillere og besøgende. Det er altid en både spændende og udfordrende proces at løbe en helt ny messe i gang, og vi er meget tilfredse med premieren. Nu har vi en stærk platform, som vi kan bruge til at bygge ovenpå og udvikle messen de kommende år", konstaterer messechef Lars Søndergaard, MESSE C.

Læs mere her

Danske BoligArkitekter viser drømmehuse

Både lørdag og søndag er der et bredt og spændende sceneprogram at glæde sig til. Man kan blandt andet opleve arkitekt Søren Sarup fra Danske BoligArkitekter, som taler under overskriften ”Fra feriehus til drømmehus”. Samtidig kan ferieboligejere få tips til at reducere energiforbruget, til gavn for både dem selv, lejerne og miljøet.

Læs mere her

Viden og inspiration er på programmet på Feriehusmessen

Sceneprogrammet på Feriehusmessen i Fredericia byder på alt fra indtjening, indretning til udlejning – og der er præmier for over 30.000 kroner på højkant.

Læs mere her

Spar energi i dit feriehus

Der er flere håndtag, man som sommerhusejer kan dreje på, for at nedbringe energiforbruget. På Feriehusmessen i Fredericia den 14.-15 september giver Energistyrelsens eksperter inspiration og gode råd til at skære toppen af elregningen.

Læs mere her

Nye udlejere søges efter succesful sæson

Efter et år hvor udlejningsbureauerne har haft alt udsolgt i højsæsonen, har bl.a. Novasol et klart mål på Feriehusmessen. De håber at få kontakt med mange nye potentielle udlejere og Jan Bech fra udlejningsbureauet forklarer, at alle huse er interessante, også det lille sommerhus til 4 personer, for alt kan lejes ud, så længe huset er pænt og i orden. Læs mere her 

Feriehusmessen er på vej i mål

Feriehusmessen tager for alvor form

Messen er for alvor ved at tage form, og vi er nu tæt på at være i mål med antallet af udstillere, som kan give et 360 graders indblik i feriehusområdets mange muligheder, økonomisk såvel som rekreativt.

Derudover er messens sceneprogram også ved at være på plads. Der bliver rig mulighed for at få indblik i ferieboligens æstetiske og økonomiske muligheder - og så kommer livsstilsekspert Christian Grau og fortæller om feriehuset som livsstil.
Læs mere her  

Brancheforening i samarbejde om Feriehusmessen 2019

 

Til september har MESSE C Fredericia premiere på ”Feriehusmessen”, som bliver Danmarks nye forum for nuværende og potentielle ejere af ferieboliger i Danmark og udlandet. I MESSE C samles alle branchens aktører og tilbyder de besøgende et 360 graders indblik på feriehusområdet, med et ekstra fokus på udlejningspotentialet.

Messen bakkes op af Feriehusudlejernes Brancheforening, som netop har indgået en samarbejdsaftale med arrangørerne.

Læs mere her.

Nyhed hos MESSE C: Feriehusmessen 2019

Udlejningen af ferieboliger boomer – ny messe i Fredericia samler i efteråret 2019 alle branchens aktører. I september næste år har MESSE C Fredericia premiere på ”Feriehusmessen 2019”, Danmarks første samlede forum for hele branchen.

Læs mere her.