Er du sommerhusejer eller drømmer du om sommerhus, så kan du i weekenden den 15. – 16. april 2023, slå to fluer med et smæk og tage på Feriehusmessen i MESSE C, Fredericia og slutte af i Danmarks største byggeudstilling, Byggecentrum i Middelfart. 

 

 

Der venter dig en totaloplevelse, når Feriehusmessen i Fredericia og Byggecentrum i Middelfart slår dørene op den 15.-16. april. På Feriehusmessen vil du kunne opleve mange udstillere inden for branchen og lade dig inspirere af de mange produkter og services, der relaterer til fritidshuse. Og i Middelfart kan du opleve udstillede feriehuse fra nogle af de største leverandører på helt tæt hold. 

Feriehusmessen samler mange af feriehusbranchens aktører under ét tag og giver dig inspiration, rådgivning og ny viden om bl.a. nybyg, renovering, indretning eller fordele ved udlejning af feriehuset. Derudover kan du opleve adskillige interessante oplægsholdere, få konkrete tips til energioptimering og opleve et spændende sceneprogram – igen med feriehuset som omdrejningspunkt. 

Og så kan du køre 10 kilometer hen over Den Gamle Lillebæltsbro og opleve konkrete løsninger, få rumfornemmelsen og se og mærke forskellige materialer. Derudover kan du lade sig inspirere i det 28.000 m2 store univers af udstillede renoverings- og byggeprodukter, såsom gulve, vinduer, badmiljøer og varmekilder. Om søndagen kan du tilmed få gratis byggerådgivning gennem Byggecentrums eget uvildige byggeråd bestående af konstruktører og arkitekter.

Feriehusmessen har åben kl. 10-17 lørdag den 15. april og 10-16 søndag den 16. april. Byggecentrum har åbent året rundt fra 10-17. Se mere på www.feriehusmessen.dk og www.byggecentrum.dk