Om FeriehusMessen


FeriehusMessen er et nyt forum for nuværendeog potentielle ejere af ferieboliger i Danmark og i udlandet. I MESSE C samles alle branchens aktører og tilbyder de besøgende et 360 graders indblik på feriehusområdet, med et ekstra fokus på udlejningspotentialet.

Sommerhusmarkedet er for alvor på vej op i gear, og flere politiske tiltag understøtter den positive udvikling. Bundfradraget er hævet til 40.900 kroner for feriehusudlejning, realkreditbelåningen er hævet til 75 procent, og senest er der stillet forslag om lempet elafgift til feriehuse.

Mange har også oplevet pæne værdistigninger på huse, og samtidig melder udlejningsbureauerne om mangel på ferieboliger til udlejning for at kunne efterkomme efterspørgslen og fortsætte den positive turismevækst.

FeriehusMessen vil forstærke den positive udvikling og være bindeled mellem udbydere af nye og eksisterende huse, udlejningsbureauer, husejere, huskøbere og udlejere – samt naturligvis alle de produkter, der anvendes til drift, vedligehold og forbedringer

Læs mere om hvordan du kan tjene 40.900kr skattefrit ved at leje dit sommerhus ud her

MESSE C er Danmarks tredje største messecenter – beliggende lige i hjertet af Danmark. Med den centrale placering i Fredericia, midt i Trekantområdet, har 80% af den danske befolkning max. 2 timers kørsel til MESSE C. MESSE C danner ramme om konferencer, store events og fagmesser som BYGGERI og NUTRIFAIR samt publikumsudstillinger som KREATIVE DAGE og BOAT SHOW.

‘‘Vi bringer folk sammen til mere forretning, større viden og bedre oplevelser.‘‘ Hilsen MESSE C

Messen arrangeres i samarbejde med: