Program

Her følger løbende programpunkter og præsentationer for scenen på Feriehusmessen 2023. Vi har forsøgt at skabe et program, der balancerer fagligt indhold med sociale indslag.

Tjek løbende ind forbi her eller på Facebook hvor vi løbende annoncerer nye oplæg.

Kasper & Lambang

Lørdag den 15. april & Søndag den 16. april kl. 13.30 

Kaspar og Lambangs 10 bedste tips til dit sommerhus

Du kender dem fra TV2-hittet Sommerdrømme, hvor de i foråret 2021 vandt deres selvindrettede Skanlux-sommerhus på Falster til en værdi à 2 mio. kr. Siden da har Kaspar og Lambang Arianto indtaget siderne i et væld af danske og internationale boligmagasiner, og Lambang er endda byggevært på sit eget indretningsprogram for børn og unge. Kom med bag kulissen på Danmarks vildeste byggekonkurrence for feriehuselskere, når de to herrer deler billeder, minder og anekdoter fra optagelserne og præsenterer deres helt eget bud på 10 uundværlige tips til dig, der skal bygge nyt, renovere gammelt eller bare vil slå udlejningskonkurrenterne i indretnings-lækkerhed på Instagram. 

Camilla Kjems - Kickstart Sommerdrømmen

Lørdag den 15. april kl. 10.30 

 

Kickstart dine sommerdrømme

Sommerliv er dovne dage, sand mellem tæerne og vind i håret. Men det er også kreativitet, skaberkraft og glæden ved at skabe de perfekte rammer for familien – tæt på naturen.
Få inspiration til dit sommerhus og ferieliv, når livsstilsekspert og dommer i TV2-programmet “Sommerdrømme”, Camilla Kjems, kommer og fortæller om de nyeste tips og tendenser indenfor  boligindretning – og giver dig en emotionel peptalk udi, hvad ægte sommerglæde i virkeligheden handler om. 

Jacob Carlsson

Søndag den 16. april kl. 11.30 

Christian Degn - Den Store Sommerhusquiz

Lørdag den 15. april kl. 11.30 - 12.00

Feriehusudlejernes brancheforening

Lørdag den 15. april kl. 12.30 & Søndag den 16. april kl. 10.30 

Bliv klogere på sommerhusets forunderlige verden, når Feriehusudlejernes Brancheforening, dykker ned i spændende tematikker og vigtige områder for de danske ejere. 
Lørdag:

Hvorfor skal vi udleje feriehuset?


Oplægget vil give en god introduktion til udlejning af feriehuset/sommerhuset. Hvordan er det at udleje? Bestemmer man selv, om der kommer udleje til en gymnasieklasse? Hvordan er skattereglerne?   

Søndag: 

Grønne Feriehus

I løbet af 2023 vil det blive muligt for udlejede feriehuse at blive mærket som "Grønne feriehuse". Men hvad skal der til for at opnå mærket? Og hvad er fordelen ved at blive mærket?  

Spant Studio

Søndag den 16. kl. 12.30 & 14.30

Arkitekttegnet udlejningsfritidshus - hvordan?

Bliv klogere på arkitekttegnede fritidshuse til udlejning, når arkitekterne Kasper Baarup Holmboe og Troels Thorbjørnson fra Spant Studio Arkitekter fortæller om emnet. Det kommer bl.a. til at handle om hvordan man kan få sit udlejningsfritidshus til at skille sig ud, så man kan tage en højere pris og få større efterspørgsel.